1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Make sure you have read, understand and agree with our Server and Forum - Terms of Service and our Server and Forum - Rules

Not a bug mshield and game doesn't start

Discussion in 'Bug Reports' started by Dinis, Jul 13, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dinis

    Dinis Newbie Member

    Joined:
    Jul 13, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    So i started playing this game a couple days ago and everything was fine. then today i tried to start it but neither the mshield or the actual game started. tried running as admin, compatibility mode and nothing seems to work. nothing changed but it just doesn't launch now. thx in advance.So i started playing this game a couple days ago and everything was fine. then today i tried to start it but neither the mshield or the actual game started. tried running as admin, compatibility mode and nothing seems to work. nothing changed but it just doesn't launch now. thx in advance.
     
  2. xInvokerx

    xInvokerx Newbie Member

    Joined:
    Aug 13, 2017
    Messages:
    32
    Likes Received:
    3
    Check your anti virus a file from cabal folder has been quarantined. You must disable your anti virus before you start the game. Hope this will help regarding your problem
     
  3. xInvokerx

    xInvokerx Newbie Member

    Joined:
    Aug 13, 2017
    Messages:
    32
    Likes Received:
    3
    Try this link below
    https://forum.olympusgn.com/threads/common-errors-and-how-to-fix-them.5851/
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page